1ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 21-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 – Ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα

Το πρώτο τουρνουά με κάλυψη από την τηλεόραση

Πέραν κάθε αισιόδοξης πρόβλεψης είναι οι δηλώσεις των ομάδων, που «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στο 1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ναύπλιο 2012», που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο και διοργανώνει η European Sports Management (ESM) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Δυνατά ονόματα οι πρώτες ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, ξεκινώντας από τις ακαδημίες των ΠΑΕ AEK, ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΣΑ , ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ κ.α

Αναμένεται το τελικό ok, από ακαδημίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, των οποίων τα ονόματα τις επόμενες μέρες, θα είναι ανακοινώσιμα.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου, ημέρα όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί στις μεγάλες κατηγορίες και θα γίνουν και οι απονομές στους αθλητές.

Το φθηνότερο και ποιοτικότερο τουρνουά με παροχές που ξαφνιάζουν…

Οι διοργανωτές του τουρνουά δημιούργησαν ένα πακέτο για τις ακαδημίες με πάμπολλες παροχές, στην πλέον ελκυστική τιμή των 140 ευρώ ανά άτομο.

Ξενοδοχεία

Οι αποστολές και οι γονείς θα μείνουν στα ξενοδοχεία John & George και Dolphins στο Τολό.

Το ξενοδοχείο George & John είναι 4 αστέρων με πισίνα, αίθουσα συναντήσεων, εστιατόριο, καφετέρια , μπαρ στην πισίνα και θέα τον κόλπο του Τολού.

Το ξενοδοχείο Dolphins είναι 3 αστέρων και βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα (δεν μεσολαβεί δρόμος), διαθέτει αίθουσα συναντήσεων, εστιατόριο και καφετέρια.

Το ξενοδοχείο Φλοίσβος (εάν απαιτηθεί) το οποίο είναι δίπλα ακριβώς στο ξενοδοχείο Dolphins, είναι 3 αστέρων εμπρός από την θάλασσα, διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια και αίθουσα συναντήσεων.

Ιδιωτική ασφάλιση

Πολύ σημαντικό γεγονός το όποιο αποδεικνύει την σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, αποτελεί το γεγονός ότι καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά όλοι οι αθλητές θα είναι ασφαλισμένοι στην μεγάλη διεθνή ασφαλιστική εταιρία  CHARTIS για τυχόν ατυχήματα που συμβούν.

Τηλεοπτική κάλυψη αγώνων

Το κομμάτι της επικοινωνίας, καλύπτει ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Ντάλτας ο οποίος έχει οργανώσει και την κάλυψη των αγώνων από το κανάλι Sport TV για μετάδοση των αγώνων και στιγμιότυπων στο ελεύθερο κανάλι και στο live streaming (internet).

Έτσι όσοι γονείς δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Ναύπλιο τις ημέρες του τουρνουά θα μπορούν να θαυμάσουν τα παιδιά τους από το κανάλι Sport TV.

Εορταστικός αγώνας την Κυριακή 24/6

Την Κυριακή 24/6 θα διεξαχθεί αγώνας μικτών ομάδων από παλαίμαχους  ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους.

Μερικοί από τους παλαίμαχους : Αντωνόπουλος, Αποστολάκης, Κατσικογιάννης, Πουρσανίδης. Μερικοί ηθοποιοί : Φραγκολιάς, Σόμερ, Κρομμύδας κλπ κλπ κλπ

Στον αγώνα αυτό θα βραβευτούν και οι καλύτεροι αθλητές (MVP) από τους αγώνες.

Δικαίωμα συμμετοχής και κατηγορίες

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ποδοσφαιρικές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι που διαθέτουν τμήματα υποδομών στις παρακάτω κατηγορίες:

PRO-JUNIOR (2003-2004)

JUNIOR (2001-2002)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1999-2000)

ΠΑΙΔΕΣ (1997-1998)

NEOI (1994-1995-1996)

Επικοινωνία

H ESM, ως διοργανώτρια του τουρνουά έχει ορίσει τους παρακάτω υπεύθυνους του τουρνουά με τους οποίους μπορείτε επικοινωνείτε:

Γραμματεία : Πέλα Καμάτσου 6946 037795

Υπεύθυνος Συμμετοχών : Παναγιώτης Δαλαταριώφ 6931 018062

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Κώστας Ντάλτας 6976 405070

Υπεύθυνος Αγώνων : Γιώργος Τσούνης  6932 731008

Υπεύθυνος Οργάνωσης : Γιάννης Στασινόπουλος  6948 370707

Email επικοινωνίας : info@esm.gr

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε και να εκτυπώσετε όλες τις πληροφορίες για το τουρνουά, τους όρους και τους κανόνες συμμετοχής.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε και να εκτυπώσετε το φλάιερ του τουρνουά

 

Σχόλια