1ο Πανελλήνιο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης!

Μια ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Νικόλαο το ερχόμενο διάστημα και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της περιοχής, με τη διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου του ΠΑΟΔΑΝ, σε συνεργασία με τον ΑΟΑΝ, το οποίο θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες, από την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, έως και την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015.

Σε αυτό θα πάρουν μέρος τρία ηλικιακά τμήματα ακαδημιών: 2000-2001 11×11, 2002-2003 9×9 και 2004-2005 7×7, με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται στις 31 Δεκεμβρίου.

Επίσημη προσκεκλημένη και συμμετέχουσα είναι η ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ το παρών θα δώσουν τα τμήματα ακαδημιών των περισσότερων συλλόγων της Κρήτης οι οποίοι αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες. Επίσης, ομάδες από την Αττική και φυσικά οι τοπικές ακαδημίες του Λασιθίου.

Στόχος είναι το συγκεκριμένο τουρνουά να καθιερωθεί, συμβάλλοντας και αυτό μαζί με όλες τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν στην καθιέρωση του ονόματος της πόλης του Αγίου Νικολάου στον αθλητικό χάρτη.

Η διοργάνωση δεν θα έχει μόνο ποδοσφαιρική δράση και τα παιχνίδια των ακαδημιών σπουδαίων σωματείων, τα οποία θα μείνουν ξενοδοχείο MistralBay, 4 αστέρων, αλλά θα έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα.

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, το παρών θα δώσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Βαγγέλης Μπέκας προπονητής-γυμναστής φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου σε μια ημερίδα ενημέρωσης για τις αναπτυξιακές ηλικίες στο ποδόσφαιρο.

Δήλωση συμμετοχής ομάδων μέχρι 31/12 στο τηλέφωνο 694 58 79 591

Σχόλια