Αρχίζει στη Μίκρα το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιλογής Ποδοσφαιριστών

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 και ώρα 17.00 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον εταιρεία CK AGENCY Sports Management & Marketing, ξεκινάει στις αθλητικές της εγκαταστάσεις, στη Μίκρα, περιοχή Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, το 1Ο Διεθνές Τουρνουά Επιλογής Ποδοσφαιριστών («Greek Free Agent Soccer Camp 2013»).

Η διοργάνωση είναι διεθνής, θεσμοθετημένη από την UEFA και τη FIFA, και θα την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία τεχνικοί διευθυντές, γενικοί διευθυντές, scouters και αδειοδοτημένοι FIFA Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα καλυφθεί από τα Μ.Μ.Ε.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, άνω των 16 ετών (έτος γέννησης 1997).

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί, τουλάχιστον, σε τρεις αγώνες, ανέρχεται στο ποσό των 150,00 (εκατόν πενήντα euro).

Όσοι επιθυμούν και δεν έχουν υποβάλει μέχρι στιγμής δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση, μπορούν να το πράξουν έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 16.00 και να καταθέσουν δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του τουρνουά, που θα εδρεύει γι’ αυτό τον σκοπό στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site της ΕΠΣ Μακεδονίας www.epsm.gr ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Ένωσης (2310 284285).

 

Σχόλια