ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ: Μικτή ΕΠΣ Δυτικής Αττικής – Μικτή ΕΠΣ Αθηνών 0-5 [PHOTOS]

Με εξαιρετικό παιχνίδι, και απίστευτη μπάλα, η Μικτή των προπαίδων της ΕΠΣ Αθηνών επικράτησε στη Νέα Πέραμο της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με το εμφατικό 5-0, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, της 7ης Περιφέρειας.

Ουσιαστικά κανείς δεν περίμενε την αναμέτρηση με την Μικτή της ΕΠΣΔΑ, για να καταλάβει ότι η Μικτή Προπαίδων της ΕΠΣΑ, διαθέτει μία καταπληκτική ομάδα, με πολύ βάθος και πάρα πολλά ταλέντα.

Οι Αθηναίοι από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, έδειχναν και ήταν, η ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Καλτσή,ανέπτυξαν συν το χρόνο εξαιρετικό ρυθμό, άλλαζαν την μπάλα ταχύτατα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται διαρκώς με παίκτη παραπάνω στην επίθεση και να απειλούν σε κάθε τους κατεβασιά.

Στον αντίποδα η Μικτή της ΕΠΣΔΑ προσπαθούσε να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό, χωρίς όμως επιτυχία. Να επισημάνουμε ότι η ομάδα της Δυτικής Αττικής, συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά μερικές ημέρες πριν δώσει τον πρώτο της αγώνα στον θεσμό.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Γκούμας, Βαγγέλης, Δραμιτινός, Μάλλιαρης (2).

Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι μεταξύ Αθήνας και Πειραιά και όποια ομάδα επικρατήσει θα στεφθεί και πρωταθλήτρια της 7ης Περιφέρειας.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Γκούμας, Καραπιδάκης, Τσακουρίδης (42’ Πατεράκος), Γκέρτσος, Σαβουλίδης, Κυριακίδης (44’ Τσαλούχος), Τάνης (47’ Μανάφας), Μήτσος, (50’ Τσάτσας), Μπουρτένης (53’ Ανδρεάδης), Χατουτσίδης (40’ Μπαδήμας), Αθανασίου.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : Τσόγκας (38’ Μαρούλης), Αποστολόπουλος (37’ Κάτσης), Δεμίρης (38’ Βαρκαρώτας), Ανδριόπουλος, Γλυνός, Ρόδης, Γκούμας (39’ Μάλλιαρης), Γκούλιας, Βαγγέλης (37’ Χρυσικός), Ξένος (39’ Βαλμάς), Δραμιτινός (41’ Κώτσης).

Φωτορεπορτάζ

Για να δείτε το φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια