Στην Σαμπντόρια για δοκιμή ο 97άρης Πηρουνάκης του ΟΦΗ και ο 98άρης Τζουμάκης της ΑΕΛ [VIDEOS]

Από το… μικροσκόπιο των επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Σαμπντόρια θα περάσουν δυο ταλαντούχα ελληνόπουλα μιας και έλαβαν πρόσκληση για δοκιμή.

Πρόκειται για τον 16χρονο (γενν. 28-09-1997) κεντρικό αμυντικό της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ Βασίλη Πηρουνάκη και τον 15χρονο (γενν. 24/06/1998) μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τζουμάκη της ΑΕ Λάρισσα.

Η Ιταλική ομάδα κάλεσε τους δύο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις της για να τους περάσει από δοκιμαστικά τεστ και να συμμετάσχουν σε προπονήσεις στα ηλικιακά τους γκρουπ. Οι δύο νεαροί άσοι θα αναχωρήσουν αύριο 3/3 για την Ιταλία και θα δοκιμαστούν από τις 4/3 έως και τις 6/3. Μαζί τους όλο αυτό το διάστημα θα είναι και ο μάνατζερ Χρήστος Γάτσης, ο οποίος είναι ο  εκπρόσωπος των δύο ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Να σημειώσουμε ότι η Σαμπτόρια ψάχνει εναγωνίως για κεντρικό αμυντικό στην ηλικία αυτή και ο Πηρουνάκης αν κάνει καλή παρουσία στις προπονήσεις, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει άμεσα πρόταση, για ένταξή του στις ακαδημίες της Ιταλικής ομάδας.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, highlights, με τους δύο παίκτες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους:

O Βασίλης Πηρουνάκης

{youtube width=”615″ height=”400″}HF8n44-hJl0{/youtube}

Ο Δημήτρης Τζουμάκης

{youtube width=”615″ height=”400″}IcMQ6ZLMHjw{/youtube}

Σχόλια