Ποια ελληνική ομάδα πήρε 19χρονο παίκτη από τη Γιουβέντους;

Tελικά μια ομάδα της Football League αποδείχτηκε πως έχει τα καλύτερα… κονέ με τη “βέκια σινιόρα” και παίρνει δανεικό από εκεί!

Στο δανεισμό λοιπόν του 19χρονου Ιταλού τερματοφύλακα Αντρέα Μοντρούκιο της Γιουβέντους προχώρησε ο ΑΟ Χανίων!

Οι άνθρωποι του ΑΟΧ είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές για την ένταξη του Μοντρούκιο που πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Αταλάντα, και η συμφωνία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (19/8) με την υπογραφή των συμβολαίων.

Στην Κρητική ΠΑΕ ευελπιστούν ότι η κίνηση αυτή θα ανοίξει την «πόρτα» για ευρύτερη συνεργασία με τη «Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού και Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ η επίσημη παρουσίαση του Μοντρούκιο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του τερματοφύλακα Andrea Montrucchio από την JUVENTUS , αφού ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΑΟΧ. Η συγκεκριμένη συνεργασία με την «μεγάλη κυρία» του Ιταλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας εποχής που όλοι ευαγγελιζόμαστε για την ομάδα μας. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ντερμανάκη για την συμβολή του στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Montrucchio. H επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα γίνει εντός της εβδομάδος».

Πηγή:sportdog.gr

Σχόλια