Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 17χρονου Αρναούτογλου, από τον Παναθηναϊκό στην Καρλσρούη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η μετακίνηση του Παναγιώτη Αρναούτογλου από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Καλσρούη, με τις δυο ομάδες να τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι και τον 17χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει διετές συμβόλαιο για αρχή, αλλά να υπολογίζεται από το καλοκαίρι για την πρώτη ομάδα..

Άνθρωποι του Γερμανικού συλλόγου ο οποίος βρίσκεται στην 2η κατηγορία και αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση, είχαν τσεκάρει τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού σε ματς των Εθνικών ομάδων.

Το καλοκαίρι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος έκαναν την κίνηση τους για να τον πάρουν από το Τριφύλλι. Οι δυο ομάδες όμως δεν ήρθαν σε μια λύση μέχρι τις 31 Αυγούστου και έτσι η μεταγραφή δεν μπόρεσε να γίνει.

Πριν από λίγο καιρό όμως ο Παναθηναϊκός και η Καρλσρούη τα βρήκαν με τους Γερμανούς να καταβάλουν τα τροφεία για τον διεθνή άσο και έτσι να ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Αρναούτογλου, ο οποίος από 1η Γενάρη θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Αρναούτογλου που έχε γεννηθεί στις 30-5-1996 αγωνίζεται ως σέντρερ μπακ και ως αριστερό μπακ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εδώ και δυόμιση μήνες έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Γερμανία σε σπίτι που του παραχωρεί ο σύλλογος της Καρλσρούης και δουλεύει σκληρά ώστε να μπορέσει με το που μπει το νέο έτος και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, να είναι σε φουλ φόρμα.

Ήδη μάλιστα ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει και σε φιλικά με την ομάδα Κ19 της Καρλσρούης και μάλιστα σε ένα εξ αυτών το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1 με αντιπάλους μια ανδρική ομάδα μικρότερης κατηγορίας, σκόραρε δείχνοντας πολύ καλά δείγματα.

Ο Αρναούτογλου έχει προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της ζωής της Γερμανίας και μάλιστα συνεχίζει το σχολείο στην Στουτγάρδη που είναι σε απόσταση 40-50 λεπτών από την Καρλσρούη.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί συνέντευξη του Πάνου Αρναούτογλου στο football-academies.gr στην οποία ο νεαρός ταλαντούχος άσος μας λέει πως έγινε η μεταγραφή του, για τα συναισθήματά του στη νέα χώρα, πως προσαρμόστηκε και ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του. Επίσης στέλνει μήνυμα στους προπονητές και στους πρώην συμπαίκτες του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Σχόλια