ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Παραχώρησε τον 17χρονο Μανιδάκη Στη Μπρέσια!

Ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που θήτευσε στην Ακαδημία του Ατρομήτου, πέρασε τα ελληνικά σύνορα, για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και να πετύχει.

Πρόκειται για τον 17χρονο Παναγιώτη Μανιδάκη που αποκτήθηκε από την ιταλική Μπρέσια.

Ο Μανιδάκης είναι επιθετικός και βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Ιταλία όπου πέρασε επιτυχώς όλα τα τεστ της ιταλικής ομάδας.

Κλήθηκε να περάσει από δοκιμαστικά, έπεισε τους Ιταλούς ότι αξίζει να πάρει την ευκαιρία και έτσι χθες, οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για την οριστική μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, έδωσε τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο, ώστε να κάνει ο μικρός πραγματικότητα το όνειρό του, έπαιξε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρομήτου, Αντώνης Πατατανές, ο οποίος και δήλωσε πανευτυχής γι αυτή την εξέλιξη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου έκανε με τη δική μας αρωγή το όνειρό του πραγματικότητα.

Η δουλειά που έχει ξεκινήσει στα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου είμαστε σίγουροι ότι θα δρέψει καρπούς  στο μέλλον.

Επιθυμία κι ευχή μας είναι να τα καμαρώσουμε στην επαγγελματική ομάδα του Ατρόμητου και γιατί όχι κάποια απ’ αυτά να ακολουθήσουν το δρόμο του Παναγιώτη  Μανιδάκη».

Σχόλια