Στον Πλατανιά δεν έκανε ο 16χρονος Σαμπέδρο, στην… Πάρμα κάνει!

Ο 16χρόνος Νταβίδ Σαμπέδρο που είχε φέρει στον Πλατανιά ο Αρότσα και δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό σε επίσημο ματς της ομάδας των Χανίων, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Πάρμα!

Ο νεαρός στράικερ από τη Βενεζουέλα είχε έρθει στον Πλατανιά με καλές συστάσεις από την πατρίδα του, καθώς είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα U-17 με την Μινέρος ντε Γκουαγιάνα. Ωστόσο δεν είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο καθώς δεν έχει κλείσει τα 17 του χρόνια (τα κλείνει στις 12 Μαΐου), αν και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ωστόσο, το άσχημο διαζύγιο του Πλατανιά με τον Αρότσα – ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη – είχε ως αποτέλεσμα και την φυγή του Σαμπέδρο με τελικό προορισμό την Πάρμα του Σωτήρη Νίνη!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τον κοινό μάνατζερ των Σαμπέδρο, Αρότσα με αποτέλεσμα να ζητήσει την αποπομπή και του πρώτου καθώς θεώρησε ότι ο Ιταλός ατζέντης έπαιζε παιχνίδια εις βάρος της Χανιώτικης ΠΑΕ.

Έτσι, ο Σαμπέδρο αποχώρησε από τον Πλατανιά και 20 ημέρες μετά υπέγραψε συμβόλαιο στην Πάρμα για πέντε χρόνια! Μάλιστα τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για το πλούσιο ταλέντο του νεαρού από τη Βενεζουέλα.

Μένει να φανεί τα επόμενα χρόνια εάν στον Πλατανιά θα μετανιώσουν ή όχι για την φυγή του παίκτη…

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια