Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προπονητής Ποδοσφαίρου Σεμινάριο φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο - Κριτήρια - Δηλώσεις συμμετοχής

Σεμινάριο φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο - Κριτήρια - Δηλώσεις συμμετοχής

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-dxeimonas_epo-ktirio1.jpgΗ Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΣΕΦΑΑ), προκηρύσσει την ίδρυση και λειτουργία του 2ου κύκλου του σεμιναρίου Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο, βάσει των προβλεπομένων από το Convention 2010 και της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στην Ε.Π.Ο. και το  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Τα κριτήρια εισαγωγής στο εν λόγω σεμινάριο (περιλαμβάνει τέσσερις 5νθήμερες συναντήσεις στην Κομοτηνή και τελικές εξετάσεις) είναι:

Πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή ομοταγούς τμήματος της αλλοδαπής, δίπλωμα και ταυτότητα σε ισχύ UEFA B, εμπειρία απασχόλησης σε σωματείο/ΠΑΕ ως προπονητής ή προπονητής φυσικής κατάστασης για 12 μήνες τουλάχιστον.

Πρόσθετη μοριοδότηση προκύπτει από τα εξής: Βαθμός πτυχίου, γνώση ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση αγγλική), εργασιακή εμπειρία στο ποδόσφαιρο.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν το αίτημά τους στο Τμήμα Μητρώου Προπονητών της Ε.Π.Ο. ( fax: 210 9346733, mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), συνοδεύοντάς το με βιογραφικό σημείωμα έως τις 3/2/2017.

Μέσα σε δέκα ημέρες από την καταληκτική ημερομηνία θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. τα ονόματα των συμμετεχόντων και πρόσθετες πληροφορίες για τις ημερομηνίες του σεμιναρίου και την καταβολή του παραβόλου (συνολικά ανέρχεται στα 1600 ευρώ ανά συμμετέχοντα και καταβάλλεται σε τρεις δόσεις).

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ