Διπλό «χτύπημα»: Τάμπα από ΑΕΚ και Ρούνη από Αστέρα, απέκτησε ο Ατρόμητος, για την Κ20

Δύο μεταγραφές ακόμα πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας Νέων Κ20.

Η ομάδα του Περιστερίου απέκτησε τον Κωνσταντίνο Τάμπα (1999), ο οποίος είναι δεξί μπακ και είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος στην αντίστοιχη ομάδα, αλλά και στις Κ-15, Κ-17.

Η αποχώρηση του από την πρώην  ομάδα του ήταν έκπληξη, αφού πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή με την Παίδων και την Νέων. Ο Ατρόμητος κινήθηκε άμεσα και τον ενέταξε στο δυναμικό του, αφού και ο ίδιος ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο «αστέρι».

Η δεύτερη προσθήκη είναι ο Ανδρέας Ρούνης (2000), επιθετικός, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης και ήταν και αυτός βασικός τα τρία τελευταία χρόνια (ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων).

Ο Ατρόμητος τον απέκτησε μία μέρα μετά την αποχώρηση του από την Τρίπολη, αφού επίσης ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει πέρυσι στο οικείο πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι έχουν αποκτηθεί και οι: 

Δημήτρης Ιωαννίδης (1999, Τερματοφύλακας, Πόντιοι Βέροιας), Ιωακείμ Ζαφειρίου (2000, Στόπερ, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Μπαζάνης (2000, Μέσος, Ολυμπιακός Καλαμάτας), Μιχάλης Κοεχλέρ (1999, Μέσος, Σαρωνικός Αναβύσσου), Ντένις Χιλάι (1999, Επιθετικός, ΑΟ Μυκόνου), Δημήτρης Μιχάλης (2000, Επιθετικός, Κεραυνός Πετρούπολης), Παναγιώτης Τσεκερίδης (1998, Επιθετικός, Ηρακλής Αμπελοκήπων).

* Στη φωτογραφία του θέματος οι δύο παίκτες υπογράφουν παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου. Ο Τάμπας βρίσκεται αριστερά και ο Ρούνης δεξιά.

Με πληροφορίες από το atromitistas.gr

Σχόλια