herşeyi bilen kadın iki kişilik oyunlar film izle indirmeden film izle miniclip oyun kanal d oyunları friv
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αρθρογραφία

Χαμηλά η Ελλάδα στη συγκράτηση ταλέντων!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015

Περισσότερα...

Βελτίωσε τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη, παραμένει ωστόσο σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα η Ελλάδα όσον αφορά στη δυνατότητα να αναγνωρίσει, να προσελκύσει, να αναπτύξει ή να διατηρήσει τα ταλέντα της. Η χώρα κατατάσσεται στην 50ή θέση του παγκόσμιου δείκτη ανταγωνιστικότητας ταλέντων, που περιλαμβάνεται στην ετήσια έκθεση του 2014 (The Global Talent Competitiveness Index - GTCI), έχοντας συγκεντρώσει 42,46 μονάδες. Ο δείκτης αφορά στην ανταγωνιστικότητα συνολικά 93 χωρών, σύμφωνα με την ευελιξία και τη δυνατότητα που επιδεικνύουν στη δημιουργία, προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων. Ο δείκτης εξάγεται με βάση την αξιολόγηση έξι τομέων της κάθε χώρας που αποτελούνται από την ενεργοποίηση του ταλέντου, την ανάπτυξή του, τη διατήρησή του, τις επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες, αλλά και τις δεξιότητες που αφορούν στην παγκόσμια γνώση.

 

Μπαμπά, μόλις διέλυσες το παιδί σου! …Συγχαρητήρια!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015

Περισσότερα...

Μπαμπάδες σταματήστε να διαλύετε και να μειώνετε τα παιδιά σας!

Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω αυτό το κείμενο μετά από αυτό που είδα στο εμπορικό κέντρο Costco χθες. Συγχωρέστε με που το κείμενο είναι  γραμμένο με απόγνωση και θυμό. Παρακαλώ όμως να το διαβάσετε ως το τέλος! Ξέρω ότι είναι μεγάλο αλλά είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί να ακουστεί και να μοιραστεί.

Καθώς ο Νώε και εγώ περιμέναμε στην ουρά του ταμείου για να επιστρέψουμε κάτι, είδα ένα μικρό αγόρι όχι άνω των 6 ετών που κοίταξε τον πατέρα του και τον ρώτησε δειλά αν θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα παγωτό όταν τελείωναν. Ο πατέρας τον αγριοκοίταξε και μέσα από τα δόντια μουρμούρισε να τον αφήσει ήσυχο και να κάνει ησυχία. Το αγόρι μαζεύτηκε προς τον τοίχο και κάθισε ακίνητο και φανερά πληγωμένο για κάμποση ώρα.

 

Καριέρες στο βωμό του χρήματος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015

Περισσότερα...

Η ιστορία γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Ανήλικος ποδοσφαιριστής προερχόμενος από όχι και τόσο ποιοτική λίγκα – και αφού γνωρίζει τόνους μπάλας – υπογράφει σε ποδοσφαιρικό κολοσσό.

Το τρέντυ χτένισμα και η λαμπερή οδοντοστοιχία εννοούνται οφ κόρς. Ευτυχώς. Όλοι πρέπει να προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το χαρτζιλίκι που θα παίρνει για κρουασάν, μίλκο και τυρόπιτα αγγίζει τις 80.000 λίρες (την εβδομάδα) κάνοντας τη φορολογική δήλωση αρκετών «μεγαλογιατρών» και «μεγαλοδικηγόρων» να μοιάζει σαν λογαριασμός σε – ακριβή εννοείται – ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο. Το όνομα δεν έγραψα τόση ώρα. Μάρτιν Όντεγκααρντ λέγεται ο νεαρός. Εκ Νορβηγίας ορμώμενος και πολλά υποσχόμενος στην ηλικία των 16. Μακάρι.

 
 

Ποίημα για το ποδόσφαιρο [VIDEO]

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2015

Περισσότερα...

Πώς να ξέρεις αγαπημένε φίλε…

…πώς να ξέρεις πώς είναι η ζωή…

…αν δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο;

Το ποίημα που θα δούμε στο βίντεο και θα διαβάσουμε παρακάτω παρέα, αποτελεί ύμνο για το ποδόσφαιρο και προέρχεται (πού αλλού) από την Αργεντινή.

 

Παιδιά:Μη φοβάστε να κάνετε λάθος! -Προπονητές και γονείς:Αφήστε τα παιδιά να κάνουν λάθος…

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015

Περισσότερα...

Ας μιλήσουμε για πράξεις. Όχι για όλων των ειδών τις πράξεις, μόνο για τις λάθος. Για τα λάθη σου, μικρά ή μεγάλα.

Κάποια σου στοίχισαν σε συναίσθημα, σε αντοχές, στις σχέσεις σου με συγγενείς, φίλους ή εραστές. Μερικά σου κόστισαν παραπάνω από όσο υπολόγιζες. Άλλα τα πλήρωσες ακριβά ή ακόμη χειρότερα πληρώνεις μέχρι και τώρα.

Λάθη που αγάπησες, που μίσησες, που λάτρεψες, που θέλησες να ξεχάσεις, να διαγράψεις, να πετάξεις, που φύλαξες μέσα σου.

Τα λάθη δεν είναι τίποτα παραπάνω από εμπειρίες, που κάπου πήγαν στραβά.

 
 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 63

Τελευταια Νεα

Φροντίδα Υγείας

Blue Red Bowling Center

Team Pro

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ηράκλειο Κρήτης

Football Academies


Podotherapy