Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αρθρογραφία

Έτσι θα συντηρήσετε τα αθλητικά σας παπούτσια, για να «τρέξουν» περισσότερο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017

Περισσότερα...

Η αλήθεια είναι ότι τα καλά αθλητικά παπούτσια, είτε αυτά τα χρειάζεσαι για τρέξιμο, είτε για το ποδόσφαιρο είτε για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα είναι ακριβά. Αυτό που ψάχνουμε όλοι είναι τρόποι για να τα συντηρούμε σωστά.

Με τους παρακάτω τρόπους θα καταφέρουμε να εξοικονομούμε χρήματα προκειμένου να συνεχίσουμε τη δραστηριότητα μας.

Τα παπούτσια για οποιοδήποτε είδους αθλητισμού, ανάλογα τη φίρμα και τα κιλά του κάθε αθλητή, πρέπει να τα αλλάζουμε κάθε 500 με 700 χιλιόμετρα. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετοί αθλητές που πετούν τα παπούτσια τους νωρίτερα με αποτέλεσμα να δαπανούν περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει.

 

Δεν υπάρχουν «παιδιά που δεν παίρνουν τα γράμματα», αλλά χαζά εκπαιδευτικά συστήματα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017

Περισσότερα...Τη δεκαετία του 1940, η επιστήμη της ψυχολογίας αντιμετώπιζε τον άνθρωπο σαν ένα «μαύρο κουτί». Η μόνη λειτουργία του ανθρώπου ήταν να δέχεται ερεθίσματα και να αντιδρά σε αυτά, σχεδόν αυτόματα και μηχανικά, χωρίς κάποια συναισθηματική ή υποκειμενική επεξεργασία των δεδομένων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο λεγόμενος «Σκύλος του Παβλόφ», το πείραμα του Σοβιετικού επιστήμονα πάνω στον οποίο βασίστηκε η μελέτη του «συμπεριφορισμού». Στις μελέτες του, ο Παβλόφ όταν τάιζε τα σκυλιά, χτυπούσε ταυτόχρονα ένα κουδούνι.

Σταδιακά, τα σκυλιά ταύτισαν τον ήχο του κουδουνιού με το φαγητό, με αποτέλεσμα να τρέχουν τα σάλια τους, κάθε φορά που τον άκουγαν, ακόμα και αν δεν τα τάιζαν.

 

Ίσως ήρθε η ώρα να απαγορευτούν οι κεφαλιές στο ποδόσφαιρο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017

Περισσότερα...Μια νέα μελέτη τονίζει πως είναι πιο επικίνδυνες απ’ ό,τι πιστεύαμε έως τώρα

Αν παρακολουθείτε αμερικάνικο ποδόσφαιρο, θα γνωρίζετε ότι το να πάθει κάποιος αθλητής διάσειση, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Αλλά τι γίνεται με το πραγματικό ποδόσφαιρο -το δικό μας-, το άθλημα το οποίο παίζουν οργανωμένα 265 εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο;

Οι ποδοσφαιριστές δεν κινδυνεύουν τόσο από σκληρές συγκρούσεις, όπως στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, αλλά μια μελέτη φέρνει στην επιφάνεια την ύπαρξη μιας σημαντικής εξαίρεσης. Ερευνητές από το Albert Einstein College of Medicine, ανακάλυψαν πως οι αθλητές που κάνουν συχνά κεφαλιές, κινδυνεύουν από την εκδήλωση συμπτωμάτων διάσεισης.

 
 

Οι Έλληνες Ποδοσφαιριστές στον καιρό της Κρίσης - Η (Απλήρωτη) Γενιά των 500 Ευρώ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017

Περισσότερα...Το 45% των ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα παίρνει λιγότερα από 900 ευρώ τον μήνα, ενώ υπάρχει και ένα 21% που παίρνει λιγότερα από 270 ευρώ τον μήνα.

Κάπου αλλού, πολλά χιλιόμετρα μακριά από εμάς, στα εξωτικά Virgin Islands της Καραϊβικής, ανάμεσα στα πολυτελή ξενοδοχεία ενός απροσπέλαστου τουρισμού και στα ταπεινά σπίτια των ντόπιων, υπάρχουν μια σειρά από αθόρυβες εταιρείες-φαντάσματα με εννιαψήφια νούμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Μερικοί απ' αυτούς ανήκουν σε διεθνείς ποδοσφαιριστές που βρήκαν σ' αυτήν την τροπική γωνιά ένα ασφαλές από τις φορολογικές αρχές καταφύγιο για τις αποταμιεύσεις τους, που μετρούν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε τα παπούτσια του Πολ Πογκμπά και του Μεσούτ Οζίλ [PHOTOS+VIDEOS]

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017

Περισσότερα...

Το εγκυρότερο και πρώτο σε επισκεψιμότητα site των υποδομών ποδοσφαίρου Football-Academies.gr και το πρώτο Ελληνικό εξειδικευμένο κατάστημα ποδοσφαιρικών ειδών soccersport.gr σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Πολ Πογκμπά και του Μεσούτ Οζίλ, με τρία απλά κλικ! Πάρτε μέρος στην κλήρωση!

Το Football Academies, σας ευχαριστεί για την στήριξη που προσφέρετε εδώ και έξι χρόνια και κληρώνει σε συνεργασία με το soccersport. gr ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών  ADIDAS ACE 17.3 PRIMEMESH AG

 
 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 106

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ