Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αρθρογραφία

Έρευνα: Η καλύτερη και η χειρότερη Ακαδημία της Superleague

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 02 Μάιος 2016

Περισσότερα...

Έρευνα για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής στην Ελλάδα. Ποιοι εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά; Ποιά ομάδα της Superleague δεν έδωσε ούτε λεπτό συμμετοχής σε παίκτη των ακαδημιών της;

Είστε γονιός έφηβου ποδοσφαιριστή και θέλετε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του: «Πρέπει να το στείλω σε ακαδημία ΠΑΕ, ή είναι καλύτερα να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό σωματείο;»… «Ποιες ΠΑΕ ενδιαφέρονται πραγματικά να αξιοποιήσουν παιδιά των ακαδημιών τους και ποιες όχι;»… «Πόσοι παίκτες που έπαιξαν φέτος στη Superleague βγήκαν από τα σπλάχνα των 16 ομάδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και πόσοι από μικρότερα σωματεία»;…

 

ΤΑ 101 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ πρέπει να έχεις κάνει ως τα 30

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 23 Απρίλιος 2016

Περισσότερα...Δεν χάλασε ο κόσμος να τα έχεις κάνει και μέχρι τα 35 σου.

Τα 30 είναι σχηματικά, μιας και αποτελούν τυπικά μια ηλικία ωρίμανσης. Ηλικία ωρίμανσης τόσο για τον ποδοσφαιριστή που κρύβεις μέσα σου όσο και τον φίλαθλο.

Σε θέματα, όμως, όπως αυτό δεν υπάρχει λόγος για μεγάλους προλόγους.

Εδώ, τα πράγματα είναι απλά.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας, σε τυχαία σειρά, για τα μόλις 101 -πίστεψέ μας, κόψαμε μπόλικα- ποδοσφαιρικά πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει μέχρι τα 30 σου:

 

Ο προπονητής του ...αυτοκινήτου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016

Περισσότερα...Ως...δάσκαλος που είναι (γιατί ουσιαστικά αυτό είναι ένας προπονητής μικρών παιδιών) ο Γιώργος Καλαϊτζής έγραψε άρθρο στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ με το οποίο στηλιτεύει συμπεριφορές γονέων και προτείνει λύσεις.

Το άρθρο, που μπορείτε να το βρείτε και εδώ, είναι το εξής:

- Μην κάτσεις πίσω, έλα μπροστά, να τα ακούσεις…!

- …OK…

- Είναι δυνατόν να μην μπορείς να βάλεις καλάθι από τόσο κοντά; Και αφού βλέπεις ότι δεν μπαίνει, γιατί κάνεις πάσες; Και ιδιαίτερα στον Γιαννάκη, που δεν στη δίνει ποτέ! Για να μη μιλήσω για τον άχρηστο τον προπονητή σου, που σε έχει μόνο για να παίζεις άμυνα και σε κάνει αλλαγή συνέχεια με τον Παύλο, αυτόν που δεν ξέρει ούτε τι χρώμα έχει η μπάλα!

 
 

Έρευνα: Η ομάδα που εκτελεί πρώτη πέναλτι, έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016

Περισσότερα...Η διαδικασία των πέναλτι δίνει ένα «άδικο» ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα που εκτελεί πρώτη, σύμφωνα με το πόρισμα έρευνας που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Μάλιστα ο καθηγητής κ. Ινάσιο Παλάσιος – Χουέρτα πρότεινε στις ποδοσφαιρικές αρχές ένα σύστημα αντίστοιχο με το τάι μπρέικ του τένις, όπου σερβίρει μία φορά ο πρώτος αθλητής και στη συνέχεια τα σερβίς γίνονται ανά δύο, οπότε το ψυχολογικό πλεονέκτημα αλλάζει διαρκώς!

Ο κ. Παλάσιος - Χουέρτα, σε συνεργασία με τον καθηγητή του πανεπιστημίου Πομπέου Φάμπρα της Βαρκελώνης κ. Χοσέ Απεστεγκούια, μελέτησαν 2.820 εκτελέσεις πέναλτι από το 1970 ως το 2008 και διαπίστωσαν ότι οι ομάδες που εκτελούσαν πρώτες επικρατούσαν κατά 60%.

 

Ντελίριο ενθουσιασμού, στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του TEQBALL στην Ελλάδα! [VIDEOS]

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016

Περισσότερα...Στις εγκαταστάσεις του Cosmos Club στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η επίσημη πρώτη παρουσίαση του TEQBALL στην  Ελλάδα!

Το Teqball είναι ένα τραπέζι που δημιουργήθηκε από ανθρώπους του ποδοσφαίρου μετά από μελέτες 3 ετών και εξειδικεύεται στην τεχνική ποδοσφαίρου. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ξεχωριστή προπονητική μονάδα που βοηθά στην βελτίωση της τεχνικής με πολύ μεγάλα αποτελέσματα, αφού οι επαφές γίνονται με τα πόδια, το κεφάλι και το στήθος. Ταυτόχρονα όμως βοηθά τους παίκτες να δουλέψουν την αυτοσυγκέντρωση, την συνεργασία μεταξύ τους καθώς και το τρόπο σκέψης τους.

 
 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 89

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
.
...
Soccer Schools Pro
.
.
.


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ