Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αρθρογραφία

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερα...

Γράφει ο Παναγιώτης Αλευράς

Την προπέρσινη χρονιά, όντας πρωτάρης μπαμπάς στα ματς του γιου μου, έφευγα από την κερκίδα και καθόμουν ακριβώς πίσω από το τέρμα (ο μικρός έπαιζε τερματοφύλακας τότε). Έχοντας αυτοχρηστεί ποδοσφαιρικός υποβολέας του μικρού, σε κάθε φάση του έλεγα τι να κάνει: «στάσου χαμηλά», «βγες τώρα, πέσε στα πόδια του», «βολέ δυνατά!» ήταν μερικές από τις παραινετικές οδηγίες που του έδινα, στην προσπάθειά μου να τον βοηθήσω να μη δεχτούμε γκολ. Να μη δεχτούμε; ΔΕΧΤΟΥΜΕ; σε πρώτο πληθυντικό, τελείως αυθαίρετα; Δηλαδή, αυτός ΚΑΙ ΕΓΩ;

Αυτό ίσως είναι και το σημαντικότερο λάθος που κάνουμε οι γονείς: συμμετέχουμε υπερβολικά σε ό,τι κάνουν τα παιδιά μας, σε βαθμό που συχνά μοιάζουμε σαν να προσπαθούμε να κλέψουμε έστω και λίγη σκόνη από τη λάμψη τους.

 

Τα οφέλη της προπόνηση πυγμαχίας στο ποδόσφαιρο – Πρωτοπορεί στην Ελλάδα, η Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ [PHOTOS+VIDEOS]

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιάννης Βαλμάς

Η πυγμαχία είναι ένα από τα δυσκολότερα αγωνίσματα και οι αθλητές της πυγμαχίας θεωρούνται από τους δυνατότερους αθλητές, που συνδυάζουν ευελιξία, ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, υψηλή συγκέντρωση  και ψυχικό σθένος.

Οι μέθοδοι προπόνησης της πυγμαχίας κερδίζουν τελευταία έδαφος στην προπόνηση άλλων αθλημάτων και αποδεικνύεται ότι βοηθούν στην προετοιμασία και τη βελτίωση αθλητικών χαρακτηριστικών.

Στην Ελλάδα πρωτοποριακά η ποδοσφαιρική ομάδα της Κηφισιάς ενέταξε την προπόνηση πυγμαχίας στο πρόγραμμα προπόνησης ποδοσφαίρου, για όλη τη σεζόν και από ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες.

 

Τι γίνεται με τις αλλαγές στα Δελτία των ποδοσφαιριστών – Πότε θα εφαρμοστούν!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιάννης Βαλμάς

Από την ΕΠΟ είχε σταλεί στις ΕΠΣ σχέδιο/πρόταση για μια νέα σχέση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή με το ερασιτεχνικό σωματείο και τις απορρέουσες από αυτή αλλαγές στο Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, όπως κατ΄ αρχήν εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. μετά από τρεις συνεδριάσεις.

Οι αλλαγές που προτείνονται είναι εξαιρετικά σημαντικές, διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και εξισορροπούν ανάμεσα στη «συμβατική σταθερότητα» και την «ατομική αυτοδιάθεση».

Όλο το πλαίσιο των προτεινόμενων αλλαγών προτάθηκε να ισχύσει από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, πλην κάποιων νέων ημερομηνιών που πρέπει άμεσα να τεθούν σε ισχύ.

Οι  ΕΠΣ κλήθηκαν να εξετάσουν προσεκτικά τις προτάσεις, να συμμετέχουν ενεργά στην αναγκαία συζήτηση και να συνδιαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο στη σχέση ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και σωματείου που θα αναβαθμίσει αυτή τη μορφή του αθλήματος.

 
 

Μόνο 10 ατζέντηδες πλήρωσαν τα 2000 ευρώ και είναι επίσημα αναγνωρισμένοι στην ΕΠΟ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015

Περισσότερα...

Αυτοί οι μάνατζερ είναι επίσημα αναγνωρισμένοι ως σήμερα!

Με την τελευταία ενημέρωσή της σήμερα 24/8 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της, τους ατζέντηδες οι οποίοι έχουν εγκριθεί από την Ομοσπονδία.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί ενώ πολλοί μάνατζερ δραστηριοποιούνται και βγαίνουν στην αγορά ως επίσημοι agent δεν βρίσκονται στη λίστα. Ίσως να ευθύνονται τα Capital Controls, ίσως να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα...

 

Χαμός στην πιάτσα των ατζέντηδων! - Τυχάρπαστοι οικειοποιούνται παίκτες, χωρίς να είναι δικοί τους!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015

Περισσότερα...

Μάθαμε τελευταία ότι αρκετοί φιλόδοξοι, εκκολαπτόμενοι και μη «ατζέντηδες» πήγαν να καρπωθούν τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου στην Ισπανία ή για ακριβολογούμε τον δανεισμό του για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό, στην Ισπανική Έλτσε.

Διάφοροι τυχάρπαστοι που έχουν παρεισφρήσει τελευταία στο χώρο, αλλά και κάποια παλιά (γνωστά) «λαμόγια», διαλαλούν ότι αυτοί είναι που έκαναν μια μεταγραφή, και καταφέρνουν τις περισσότερες φορές να γίνονται πιστευτοί,  εκμεταλλευόμενοι το χάος του ίντερνετ, των social media, αλλά και ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι ατζέντηδες είναι χαμηλών τόνων και δεν διαλαλούν τα επιτεύγματα τους.

 
 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 76

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

.
.
.
.


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ