Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Aθλητικά Βιβλία

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Η ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015

Περισσότερα...

Βάλτε τις βάσεις για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο συντονισμός είναι η βάση του ποδοσφαίρου - το στοιχείο που κάνει τους επαγγελματίες να ξεχωρίζουν.

Όλοι θέλουν “γερό πάτημα” στο γήπεδο. Το χτίσιμο της τέλειας τεχνικής αρχίζει από νωρίς. Χτίστε από την παιδική και εφηβική ηλικία τους πραγματικούς ποδοσφαιριστές του μέλλοντος. Αυτό το βιβλίο περιέχει τις νούμερο ένα νευρομυικές ασκήσεις, για να πιάσετε τη χρυσή ηλικία του συντονισμού. Ακολουθήστε βήμα βήμα τον “Συντονισμό….” και δώστε στους αθλητές σας υποδομή για μια ζωή.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ [9η Έκδοση]

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014

Περισσότερα...

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ

Το βιβλίο Βασικές Γνώσεις για την Αντιμετώπιση Αθλητικών Κακώσεων παρέχει τις γνώσεις που χρειάζεστε, προκειμένου να φροντίσετε τους αθλητικούς τραυματισμούς – από την πρόληψη, την ταυτοποίηση και την αξιολόγηση των κακώσεων μέχρι τη διάδραση με τους παίκτες, τους γονείς και τους φυσικοθεραπευτές.

Καθώς έχει σχεδιασθεί για όλους όσοι σταδιοδρομούν στο πεδίο της προπόνησης, της φυσικής αγωγής και στα επαγγέλματα της υγείας και της καλής φυσικής κατάστασης, αυτό το βιβλίο προετοιμάζει τους φοιτητές να αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και επείγουσες καταστάσεις, όταν ο προπονητής του αθλήματος ή ο φυσικοθεραπευτής δεν είναι παρόντες.

Σχεδιαγράμματα δράσης, λίστες καθηκόντων και εφαρμογές των διεθνών αρχών προφύλαξης στο αθλητικό περιβάλλον περιλαμβάνονται για να παρέχουν τα πολύτιμα πρακτικά εργαλεία, προκειμένου να γνωρίσουν το συγκεκριμένο πεδίο.

 

Βράβευση του βιβλίου "FC Barcelona: Προπόνηση Τακτικής - 151 Ασκήσεις για 34 τακτικές καταστάσεις"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014

Περισσότερα...

Η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέσω επιτροπής στην οποία συμμετέχει ο κορυφαίος ίσως Ιταλός προπονητής ARRIGO SACCHI επέλεξε το βιβλίο ''FC BARCELONA: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ 151 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 34 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ'' του Αθανάσιου Τερζή για να απονείμει το βραβείο ''Antonio Ghirelli'' στην κατηγορία technical.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και τεχνικής οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με βάση τακτικές καταστάσεις που
παρουσιάζονται στο βιβλίο «FC Barcelona ομάδα από άλλον πλανήτη: μια τακτική ανάλυση».

Στόχος του βιβλίου είναι: α) να αναλύσει πώς και για ποιο λόγο χρησιμοποιούνταν οι τακτικές αυτές καταστάσεις από την κορυφαία ίσως ομάδα όλων των εποχών και β) να παρέχει για καθεμιά απ’ αυτές μια πλήρη προπονητική μονάδα με ασκήσεις που
έχουν προοδευτική μορφή.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται ένας οδηγός στους προπονητές για το πώς θα μπορέσουν να εισαγάγουν στην προπόνηση τους τακτικά στοιχεία που χρησιμοποιεί η FC Barcelona.

 
 

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ: Δείτε την εισαγωγή από το DVD του βιβλίου (VIDEO)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2013

Περισσότερα...

Το βιβλίο "ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ" του Θοδωρή Ελευθεριάδη αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό για την προπόνηση παιδιών & εφήβων, καθώς και για τη λειτουργία και την οργάνωση των τμημάτων υποδομής.

Περιέχει τα εξής:

α) Μακροχρόνιο προγραμματισμό προπόνησης νεαρών ποδοσφαιριστών & ερασιτεχνικών ομάδων: Μοντέλο αγωνιστικής απόδοσης.
- Αναλυτικός 11μηνος οδηγός προπόνησης από 7-8 έως 17-18 ετών, ρουτίνες προπόνησης
- Βασικές παράμετροι στην προπόνηση και στην εκπαιδευτική προσέγγιση

 

Αλέφαντος: «Μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Κυριακή, 02 Ιούνιος 2013

Περισσότερα...

Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του με τίτλο «Τα πάντα όλα - η αυτοβιογραφία ενός θρύλου»

Για όλους και για όλα μιλάει ο Νίκος Αλέφαντος στο βιβλίο με τίτλο «Νίκος Αλέφαντος - τα πάντα όλα - η αυτοβιογραφία ενός θρύλου», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Παπαδόπουλος». Με το γνωστό μοναδικό τρόπο, ο «Αλέ» αφηγείται τη ζωή του ως μαθητής που δεν «έπαιρνε» τα μαθηματικά στο γυμνάσιο, ως ποδοσφαιριστής από τον Αστέρα Εξαρχείων ως τον Βύζαντα Μεγάρων και ως προπονητής από τον Αστέρα Εξαρχείων όπου είχε την έδρα του έως τον Ολυμπιακό και το περίφημο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2004 και τον διαιτητή Γιώργο Δούρο που απέβαλε τον Τζιοβάνι και την επομένη δεν έβγαινε στο τηλέφωνο.

Ο Νίκος Αλέφαντος στην αυτοβιογραφία του συμπεριέλαβε εκτός των άλλων, ουκ ολίγες από τις ατάκες του που… έγραψαν ιστορία όπως: «Ζώνη; Τι ζώνη; Ζώνη χρειάζονται τα παντελόνια» ή «σ΄τα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλίτσα, βρε, μάθε μπαλίτσα απ, τον άρχοντα», ή «ο Αλέφαντος για τον κόσμο είναι ο έντιμος, ο γίγαντας, αυτός που δεν τα έχει πάρει ποτέ και δεν αντέχει να φοράει κοστούμια και να κάνει δημόσιες σχέσεις».

 
 

Σελίδα 1 από 6

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ